Automatisatie

Electro Guido Geerts groeit steeds verder uit op het gebied van industriële automatisering. Wij helpen klanten bij de uitbreiding en vernieuwing van productiebesturingen. Daartoe behoren ontwerp en engineering, opzetten van e-schema's in E-plan, bordenbouw, veldinstallatiewerken, communicatienetwerken, busbesturingen, manveiligheid, noodstopvoorzieningen volgens opgestelde risicoanalyse testen, keuren en in bedrijf stellen; dit alles steeds op basis van de wensen van de klant.

Door een goede samenwerking met meerdere partners op het gebied van software, constructiewerk en machinebouw kunnen wij een totaalpakket aanbieden voor al uw industriële vraagstukken. Door de flexibele instelling van onze mensen kunnen wij met name productieafhankelijke bedrijven op elk tijdstip bedienen.

Verder is Electro Guido Geerts gespecialiseerd in het opschonen van industriële besturingspanelen. Fatsoeneren van bedradingen, vervangen en upgraden van componenten, coderen en labelen, repareren van defecten en controleren en aanpassen van E-schema's en software.

Back to Top